Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal

SARRI ESPINOSA, LAURA

Categoria: ASSOCIAT/ADA T1
Perfil acadèmic: Grau / llicenciatura / enginyeria superior
Departament: CIÈNCIA ANIMAL
Email: laura.sarri@udl.cat

Docència

Ensenyament Curs Assignatura
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 3 PRODUCCIÓ I GESTIÓ D'AUS
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 3 PRODUCCIÓ I GESTIÓ DE PORCÍ

Recerca

Projectes de recerca Data inici Data fi Investigadors principals
Efecto del tipo productivo sobre la eficiencia digestiva, fermentación intestinal y la relación microbioma-metaboloma en ganado porcino (PORCOMIX) 01/01/2018 31/12/2020 JOAQUIM BALCELLS TERES, GABRIEL DE LA FUENTE OLIVER
Estudio del efecto del estrés por calor sobre la eficiencia digestiva y su interacción con el genotipo en cerdos en crecimiento 01/09/2022 31/08/2025 JOAQUIM BALCELLS TERES, GABRIEL DE LA FUENTE OLIVER
Tesis Any Direcció
Effect of producing type on digestive efficiency, metabolism and microbiota profile in growing and fattening pigs fed diets with different protein concentration 2022 Balcells, Joaquim; de la Fuente, Daniel
Publicacions Any Autors Tipus
Measurement of Methane and Ammonia Emissions from Compost-Bedded Pack Systems in Dairy Barns: Tilling Effect and Seasonal Variations 2023 Fuertes, E.; Balcells, J.; Maynegre, J.; de la Fuente, G.; Sarri, L.; Seradj, A. R. Article d'investigació
Protein turnover in pigs: A review of interacting factors 2023 Sarri, L.; Balcells, J.; Seradj, A. R.; de la Fuente, G. Article d'investigació
Age evolution of lipid accretion rate in boars selected for lean meat and duroc barrows 2022 Sarri, Laura; Balcells, Joaquim; Seradj, Ahmad Reza; Pena, Ramona N.; Ramírez, Gustavo A.; Tor, Marc; de la Fuente, Gabriel Article d'investigació
The Impact of Genetics on Gut Microbiota of Growing and Fattening Pigs under Moderate N Restriction 2021 Sarri, Laura; Costa Roura, Sandra; Balcells, Joaquim; Seradj, Ahmad Reza; de la Fuente, Gabriel Article d'investigació
Evolution of viscera and muscle fractional protein synthesis rate in lean meat selected hybrids and castrated Duroc pigs fed under moderate crude protein restriction 2021 Sarri, L.; Balcells, J.; De la Fuente, G.; Tor, M.; Gómez Arrue, J.; Seradj, A.R. Article d'investigació
The Impact of Producing Type and Dietary Crude Protein on Animal Performances and Microbiota Together with Greenhouse Gases Emissions in Growing Pigs 2020 Ahmad Reza Seradj; Joaquim Balcells; Laura Sarri; Lorenzo Fraile; Gabriel de la Fuente Article d'investigació