Enseñanza | Curso | Asignatura |
---|---|---|
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal | 2 | NUTRICIÓN ANIMAL |
Publicaciones | Año | Autores | Tipo |
---|---|---|---|
Evolution of viscera and muscle fractional protein synthesis rate in lean meat selected hybrids and castrated Duroc pigs fed under moderate crude protein restriction | 2021 | Sarri, L.; Balcells, J.; De la Fuente, G.; Tor, M.; Gómez Arrue, J.; Seradj, A.R. | Article d'investigació |
The Impact of Genetics on Gut Microbiota of Growing and Fattening Pigs under Moderate N Restriction | 2021 | Sarri, Laura; Costa Roura, Sandra; Balcells, Joaquim; Seradj, Ahmad Reza; de la Fuente, Gabriel | Article d'investigació |
The Impact of Producing Type and Dietary Crude Protein on Animal Performances and Microbiota Together with Greenhouse Gases Emissions in Growing Pigs | 2020 | Ahmad Reza Seradj; Joaquim Balcells; Laura Sarri; Lorenzo Fraile; Gabriel de la Fuente | Article d'investigació |